Versenyszabályzat

Olvasóink értékelése: 3 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Részvétel/nevezés:

A versenyen 7–12. osztályos diákok két fős csapatai vehetnek részt.
A versenyre nem kell külön nevezni! A vetélkedőben való részvételhez az verseny.expedicio.eu oldalon mind a három intenetes forduló feladatsorát ki kell tölteni, csapatonként egyszer! Az interneten kitölthető feladatlapokon minden forduló alkalmával meg kell adni a csapattagok neveit, e-mail címüket és életkorukat, valamint a felkészítő tanár nevét és e-mail címét!

FIGYELEM! Az egyes fordulók során megoldott feladatlapokat és azok eredményeit a versenyzők e-mailcímei alapján rendeljük a csapatokhoz! Ezért nagyon fontos, hogy mind a négy fordulóban a feladatlapon ugyanazokat az e-mail címeket adják meg a versenyzők!

Minden diák csak egy csapatban indulhat! Az ellentmondásos adatok kizáráshoz vezethetnek!

Nevezési díj: nincs!

Az internetes feladatlapok kitöltése:

A feladatlapok kitöltéséhez nem kell honlapunkon regisztrálni vagy bejelentkezni. A megoldásokat egy egyszerű űrlapon kell rögzíteni, majd a feladatlap végén található "elküld" gombbal lehet azt véglegesíteni! A beküldött feladatlapokat a rendszerünk automatikusan elküldi a csapattagoknak is a megadott emailcímekre.
A feladatok megoldásához segédeszköz használható!
Amennyiben többször is kitölti egy csapat ugyanazon forduló feladatlapját, minden esetben a legelőször elküldött feladatlap megoldásait vesszük figyelembe, tehát a legelső megoldás lesz az érvényes!

A feladatlapok kitöltése és véglegesítése a következő időszakokban bármikor lehetséges:

Az első forduló időpontja: 2016. február 11-12.

A második forduló időpontja: 2016. február 18-19.

A harmadik forduló időpontja: 2016. február 25-26.

 

Értékelés:

Az internetes fordulók lezárulását követően március 7-ig, a verseny honlapján (verseny.expedicio.eu) hozzuk nyilvánosságra az eredményeket. Előbb nem áll módunkban tájékoztatást adni az elért pontszámokról! A szóbeli döntővel kapcsolatos információkról a továbbjutó csapatokat részletesen tájékoztatjuk.

Amennyiben kérdése van a versennyel kapcsolatosan az info kukac expedicio pont eu címen, vagy a +36 1 231-4040-es számon Zimay Viktóriánál érdeklődhet.

Támogatók

Kapcsolat

A Földgömb az Expedíciós Kutatásért Alapítvány

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.

info [kukac] expedicio.eu

Hírlevél